Concursul pentru şefia Secţiei Economie amânat, un candidat s-a retras

0
22

Concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef al Secţiei Economie a Consiliului raional Soroca (CR) a fost amânat, iar unul dintre candidaţii admişi în concurs s-a retras.

Vineri, 13 ianuarie, urma să se desfăşoare proba scrisă şi interviul în concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Secției Economie a CR. Concursul însă a fost amânat, pe motiv că nu s-au prezentat toţi candidaţii, ne-a comunicat preşedintele raionului Ghenadie Muntean, care este şi preşedintele comisiei de concurs.

În competiţia pentru funcţia menţionată au fost admişi trei candidaţi: Clavdia Belous, specialist al Secției Organizarea și Coordonarea Activității Administrative a aparatului președintelui raionului Soroca, merceolog de specialitate, masterandă în domeniul administrației publice; Angela Zverhovschii, în prezent neangajată, licențiată în științe economice şi Vitalie Chiroșca, antreprenor, licențiat în științe economice.

Pe ultima sută de metri însă, doamna Zverhovschii s-a retras din concurs, depunând o cerere în acest sens. Informaţia a fost confirmată de şefa Secţiei Resurse Umane a CR, Aurelia Druţă, membră a comisiei de concurs. Astfel, concursul va avea loc între cei doi candidaţi.

Probele se vor desfăşura miercuri, 18 ianuarie, începând cu ora 10.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.