Glume pe seama rahatului din Soroca (VIDEO)

Lipsa staţiei de epurare şi scurgerea rezidurilor direct în râul Nistru, una dintre cele mai stringente probleme ale oraşului Soroca, a fost abordată de un vlogger, popularitatea cărui creşte în mediul online.

Autorul proiectului „Zdarova Nataşa” s-a aflat în urbea noastră şi a realizat un filmuleţ video despre problema ecologică din Soroca şi efectele asupra râului Nistru.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, acesta comentează destul de „pipărat” problema, dar şi autorităţile pentru faptul că n-au găsit soluţii până în prezent.

(Atenție! Filmulețul conține expresii licențioase)

„Zdarova Nataşa” este un canal TV pe care îl găsiţi pe internet, în care sunt abordate probleme din capitală şi din ţară, dar şi diverse situaţii din viaţa cotidiană ale oamenilor într-o manieră plină de umor.

Sursa video: facebook.com/zdarovanatasha

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.