METEO: Cod galben de ninsori puternice

Începând de astăzi a intrat în vigoare Codul galben, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat. Astfel, se prevăd prevăd ninsori puternice, iar noul strat de zăpadă va constitui între 5-10 cm.

Izolat se vor forma troiene.

La nord temperaturile vor oscila astăzi între -3..-6 grade Celsius, iar în timpul nopții -9..-12 grade. În partea de centru și sud pe parcursul zilei se vor înregistra -2..-5 și respectiv -1..-4 grade, iar temperatura minimă va coborî până la -7..-11 grade.

Cu toate acestea, potrivit prognozelor meteo, spre sfârșitul săptămânii temperaturile se vor ridica până la + 2 grade Celsius în partea de sud, iar la nord temperatura maximă va fi de 0..-3 grade.

Cerul va fi variabil, iar pe alocuri se așteaptă precipitații slabe sau lapoviță și ninsoare.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.