SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ: Drumuri blocate la Planul Nou

0
22

„În Planul Nou sunt blocate toate drumurile, doar cel central a fost curățat dimineața. Str.Artarilor este moartă”. Această sesizare a fost transmisă redacției de către un utilizator al siteului observatorul.md prin intermediul aplicației online SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ.

Alexei Patrașcu, șeful Secției înverzire și amenajarea din cadrul Primăriei orașului Soroca ne-a comunicat că sunt dezăpezite mai întâi principalele artere ale orașului, apoi urmează cele secundare. „Mai este o problemă, și anume, autospeciala nu poate pătrunde pe unele străzi din cauza că pe margine sunt copaci. Unde putem, peste tot curățim”, ne-a garantat domnul Patrașcu.

Întrebat dacă va fi curățată de zăpadă și str. Arțarilor, specialistul a aprobat, însă doar în cazul în care unitatea de dezăpezire va avea acces la aceasta.

Dacă aveţi informaţii despre străzi blocate, informaţi-ne prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ pe observatorul.md sau la nr. 0230-84-2-97, iar noi vom pune la curent autorităţile responsabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.