Cum sunt curăţate străzile în oraşul Soroca

Ninsorile din ultimile zile bucură mult sorocenii, mai cu seamă copii, dar pun la grea încercare şoferii şi drumarii or, stratul de zăpadă atinge, pe alocuri 30 cm.

Pe drumurile din urbe se circulă în regim normal, ne asigură autorităţile locale, care ne-au informat că responabilii muncesc zi şi noapte pentru a curăţa drumurile. “Străzile principale în oraşul Soroca au fost dezăpezite, s-a lucrat toată noaptea, cu implicarea a şase unităţi de dezăpezire. Avem tehnică şi oameni suficienţi pentru a face faţă lucrurilor. Material antiderapant este peste 300 tone şi avem contract semnat şi inregistrat la Trezorărie pentru procurarea a încă 300 tone de sare”, ne-a informat  Alexei Patraşcu, şeful Secţiei înverzire şi amenajare or. Soroca.

Potrivit sursei, de asemenea au fost curăţate de zăpadă aleile din parcurile orăşeneşti. Acum angajaţii secţiei muncesc la  dezăpezirea cheiului râului Nistru, dar şi trotuarelor.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul republicii, ninsorile vor continua până joi, 12 ianuarie.

Dacă aveţi informaţii despre străzi blocate, informaţi-ne prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ pe observatorul.md sau la nr. 0230-84-2-97, iar nou vom pune la curent autorităţile responsabile.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.