„Iartă-mă mamă, sunt vinovat…”

Începutul de an a zguduit tare Armata Naţională. Într-una din unităţile militare un soldat în vârstă de 19 ani, originar din Vulcăneşti, s-a împuşcat cu arma din dotare. Organele abilitate urmează să-şi spună cuvântul, până una-alta, însă, este vehiculată versiunea suicidului. La mijloc ar fi un motiv sentimental or, textul de adio – „Iartă-mă mamă, sunt vinovat în multe lucruri. Îţi doresc noroc şi sănătate”, a fost scris pe o fotografie plină de sânge, care a întrat în posesia DESCHIDE.MD, în care Dmitrii Savastin apare alături de iubita sa. Altă versiune a tragediei ar fi divorţul părinţilor… (INFO OdN)  

foto2 foto1

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.