Să ajutăm copiii lui Eugen Petraşcu

Stimați colegi! În luna noiembrie doctorul anestiziolog Eugen Petrașcu, participant la lichidarea avariei de la Ceornobîl și Războiul de la Nistru, angajat la Institutul de Urgență, după o suferință incurabilă a plecat dintre noi.

Pe patul de suferință a fost îngrijorat de soarta celor patru copii minori, care după plecarea sa riscă să rămână pe drumuri din lipsa de spațiu locativ. Acum în toiul sărbătorilor de iarnă ne adresăm către toți colegii de breaslă să ne organizăm să punem mână de la mână și să ajutăm familia colegului nostru. Dânsul din ceruri se va bucura de solidaritatea noastră.

Cu respect şi speranţă,

Nadejda Brânzan, medic

Rechzitele Bancare

BC” Moldova-Agroindbanc” S.A

Filiala „M.Eminescu”Chișinău  IBANMD 28AG0000000225228

Cont 225 228 53774

Beneficiară Petrașcu Liubov (tel: 060 96 11 44)

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.