Penitenciarul nr. 6: Obiecte interzise depistate în celule

Telefoane mobile, cartele SIM şi alt obiecte interzise au fost depistate şi ridicate din celulele deţinuţilor de la Penitenciarul nr. 6 Soroca. Asta în urma percheziţii.lor inopinate din 23 decembrie curent.

Astfel, potrivit unui comunicat al instituţiei de detenţie, “în mai multe ascunzişuri au fost depistate opt telefoane mobile, 106 litri de materie primă pentru bagă, 1,5 litri de basamac, trei cartel SIM, patru fierbătoare electrice confecţiona manual” ş.a. obiecte interzise.

Asemenea percheziţii sunt efectuate regulat, în scopul combaterii ilegalităţilor şi menţinerii ordinii şi securităţii, menţionează sursa.

Info OdN

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.