COMUNICAT: Trei membri ai fracțiunii ”Partidului Nostru” în Consiliul raional Soroca au fost excluși pentru trădare

0
46

partidul_nostru_logoTrei membri ai fracțiunii «Partidului Nostru» din Consiliul raional Soroca — Iurie Todirean, Dmitrie Palamarciuc și Feodor Romașcan, prin decizia Consiliului național al ”Partidului Nostru”, au fost excluși din rândurile partidului.

Consilierii respectivi în taină, în spatele colegilor săi, au intrat în complot cu reprezentanții Partidului Democrat și la ședința Consiliului raional din 8 decembrie au votat demisia președintelui raionului, Mihai Mîțu, care reprezintă forța de opoziție, Platforma DA.

”Partidul Nostru” declară că președintele fracțiunii, Iurie Todirean, și-a demonstrat incapacitatea de a conduce fracțiunea în interesele cetățenilor. Mai mult ca atât, anume el a stat în spatele deciziei a doi consilieri PN care au votat demisia președintelui raionului. Or, consilierii ”Partidului Nostru” în nici un caz n-au dreptul să se implice în jocurile murdare ale lui Plahotniuc”. Acțiunile date doar subminează credibilitatea partidului.

Serviciului de presă al “Partidului Nostru”

*PUBLICITATE POLITICĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here