Cinema la Palatul de Cultură, în ajun de sărbători (VIDEO)

În această săptămână Fondul pentru Tineri Soroca a pregătit sorocenilor o surpriză plăcută în ajun de sărbători. Exact peste două zile sunteți invitați la cinema, unde ve-ți avea ocazia să urmăriți filmul „The Grinch”, care îi aduce în rolurile principale pe Jim Carrey (Grinch) și Taylor Momsen (fetița Cindy Lou).

Grinch, o creatură ciudată care urăște Crăciunul, face glume pe seama celor care adoră și așteaptă cu nerăbdare această sărbătoare. Până la final însă, atitudinea lui se schimbă, iar mai multe despre cum s-au petrecut toate aceste transformări cu Grinch aflați la 8 decembrie, în incinta Palatului de Cultură din orașul Soroca, începând cu ora 16:00.

Prețul biletului: 10 lei.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA împreună cu membrii Fondului pentru Tineri și Consiliul Local al Tinerilor Soroca.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns