Locul IV la Concursul de Fizică pentru Liceul “C. Stere”

0
111

Liceul teoretic “Constantin Stere” a luat locul IV în clasamentul Liceelor la Concursul de Fizică “În Memoriam Mihai Marinciuc”, care în acest an se află la cea de-a VI-a ediție. Instituția a participat la toate concursurile organizate și a luat locuri de frunte, de care dascălii, dar și discipolii sunt mândri.

Sursa: fizica.utm.md
Sursa: fizica.utm.md

„Ne bucurăm că mai mulți ani la rând suntem în fruntea clasamentului liceelor participante din republică, inclusiv din Chișinău. Concursul dat este organizat în memoria regretatului profesor universitar, fost conducător al lotului olimpic național. Dumnealui a scris o serie de culegeri de probleme la fizică.

Câteodată ne-am întors acasă cu mai multe premii, alteori mai puține. Cu părere de rău însă nu putem asista și la festivitatea de premiere care are loc la Chișinău. Cei care locuiesc în apropiere de capitală rămân până la final și se bucură și de partea festivă. Cu toate acestea, noi organizăm premierea apoi la liceu”, ne spune Victor Ciuvaga, profesor de fizică și mentorul elevilor participanți la concurs.

La un astfel de eveniment de înmânare a diplomelor și premiilor a avut ocazia să fie prezent și reporterul de la Observatorul de Nord.

Mai multe detalii la acest subiect citiți în ziarul „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.