26 de soroceni au fost încorporaţi în Armata Naţională

Astăzi, la Centrul Militar Teritorial Soroca, s-a desfăşurat prima tapă de încorporare pentru Armata Naţională. Cei 26 de tineri din mai multe localităţi ale raionului, vor satisface serviciul militar în termen în Unitatea Militară Brigada Infanterie Motorizată nr.2 din Chişinău.

La începutul lunii noiembrie, alţi 14 recruţi au fost încorporaţi, în cadrul primei etape de recrutare în Trupele de Carabinieri, ne-a comunicat Tatiana Nitrean, responsabilă de încorporare la CMT Soroca.

Potrivit sursei, raionul Soroca a îndeplinit sarcina de recrutare în proporţie de 100%.

Tradiţional, tinerii au fost petrecuţi de prieteni şi rude, care le-au urat „Armată uşoară!”, iar despărţirea nu a trecut fără lacrimi şi sfaturi de la părinţi pentru fiii lor.

A doua etapă de încorporare pentru Trupele de Carabinieri, precum şi în rândurile Armatei Naţionale, va avea loc în luna ianuarie 2017, când vor fi chemaţi să-şi onoreze datoria de fiu al patriei, alţi 21 de recruţi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.