Kapushon și Carla’s Dreams din Soroca au cântat, iar cei mai activi tineri au fost premiați

0
65

Ieri, în incinta Palatului de Cultură au evoluat raperul Kapushon și Carla’s Dreams din Soroca, dar și alți tineri talentați, în cadrul ultimului eveniment organizat pentru tineri în cadrul Decadei Naționale a Tineretului din acest an. Tinerii s-au distrat și au dansat alături de interpreții favoriți.

Astfel de evenimente sunt un bun prilej de a nominaliza cei mai buni și activi tineri din raion care s-au manifestat pe parcursului anului în diverse domenii. Aceștia au primit diplome și premii din partea organizatorilor.

La decernarea premiilor a fost prezent președintele raionului Soroca, Mihai Mâțu, care a felicitat tinerii și a înmânat binemeritatele diplome tuturor celor menționați. Nominalizați au fost: pentru performanțe deosebite în domeniul sportului în anul 2016, Maxim Cetulean, în domeniul jurnalismului Natalia Vrâncean și Doina Alexei, în domeniul activismului civic, Ana Albu, Mădălina Babici, Ana Bița, Elena Bița, Dorin Bruma, Reveca Cudreanov și în domeniul proiectelor de tineret, echipa „Crează-ți un viitor la tine acasă” a Școlii Profesionale, în cadrul programului de granturi derulat de Fondul pentru Tineri Soroca.

Vă reamintim că organizatorii evenimentelor care au avut loc în cadrul decadei la Soroca sunt Consiliul Raional Soroca, Primăria oraşului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Parteneri media: Ziarul Nostru și Observatorul de Nord.

Mai multe detalii despre evenimentele care au avut loc în cadrul Decadei Naționale a Tineretului 2016 la Soroca:

https://observatorul.md/social/2016/10/18/19405_cum-va-fi-marcata-decada-nationala-a-tineretului-la-soroca

https://observatorul.md/social/2016/10/28/19935_decada-tineretului-la-soroca-startat-cu-halloween-party-gelerie-foto

decada-1

decada-2

decada-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.