309.600 de lei a încasat Serviciul Vamal într-o săptămână

În perioada 31 octombrie — 06 noiembrie 2016, veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit 309,6 milioane lei, fiind perfectate per total 9 864 declarații vamale.

La capitolul combaterea fraudelor vamale, în perioada de referință, au fost relevate 43 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.

Frontiera Republicii Moldova a fost traversată de 81 806 unități de transport. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Sculeni și Leușeni, cu 15 029 și, respectiv, 13 869 traversări.

Totodată, pe parcursul săptămânii trecute, au fost eliberate 8 978 de viniete și alocate în bugetul de stat peste 1,9 milioane lei.

Biroul de Presă al Serviciului Vamal

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.