Mesajul Flashmobului, organizat în ajun de alegeri: “Fii activ – guvernează-ţi viitorul”

0
36

Un grup de tineri au participat astăzi la un flashmob, organizat în cadrul Decadei Naționale a Tineretului. Participanții au scandat în fața primăriei  “Fii activ – guvernează-ţi viitorul” și au făcut câteva defilări cu drapelul în Piața Libertății.

Participanții susțin că acest mesaj este binevenit mai ales că suntem în preajma alegerilor prezidențiale. Prin participarea la votare, ei consideră că tinerii își vor guverna în mod direct viitorul lor, dar și al țării.

Următoarele evenimente care se vor desfășura în această săptămână sunt la data de 9 noiembrie, ora 15.30, când va avea loc o masă rotundă cu genericul “Analiza sectorului educaţional” și la 10 noiembrie, ora 19.30, la Palatul de Cultură se va desfășura un concert de încheiere a Decadei Tineretului, la care invitat special este interpretul Kapushon. Mai multe detalii despre program aflați AICI.

Organizatorii acestor evenimente sunt Consiliul Raional Soroca, Primăria oraşului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Parteneri media: Ziarul Nostru și Observatorul de Nord.

Află cum a startat în acest an decada la Soroca AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.