METEO: Vreme caldă în noiembrie

0
27

Astăzi vom avea un cer predominant senin în partea de nord a țării, unde maximele termice vor ajunge până la +18 grade Celsius. În partea de centru și sud, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, va fi puțin mai cald, iar maximele termice se vor ridica până la +19..+20 grade Celsius.

Pe parcursul nopții se vor înregistra la nord +7..+10 grade Celsius, în zona de centru și sud temperaturile minime vor oscila între +8..+11 și +9..+12 grade Celsius.

În următoarele zile se așteaptă ploi slabe, iar temperatura nu va coborî mai jos de 0 grade Celsius, în timpul nopții.

În această dimineață, în orașul Soroca mercurul din termometre a ajuns până la +10,3 grade Celsius, în Chișinău s-au înregistrat 14,5 grade, iar în Cahul 14,1 grade.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.