În primărie se face reparație, după aproape 30 de ani! (FOTO)

0
29

În incinta primăriei au loc lucrări de reparație. La moment se repară capital holul, iar după finalizare, aceasta se va extinde și în birourile bugetarilor. Ultima dată etajul patru al primăriei a fost reparat cu aproximativ 30 de ani în urmă.

Potrivit arhitectorului orașului, Grigore Guțu, în ultima perioadă lucrătorii aveau probleme cu conexiunea la Internet, dar și cu rețeaua de telefonie și electricitate, care trebuie schimbată ținând cont de actualele norme de securitate. “Nu doar coridorul are nevoie de reparație capitală, dar și birourile, căci multe lucruri au fost procurate cu zeci de ani în urmă și unele au devenit cu timpul dăunătoare pentru sănătate”, spune arhitectul, arătând în direcția covorului uzat din biroul său. “Pereții holului erau acoperiți cu foi de ardezie, care sunt cancerigene. Lucrări de reparație nu s-au efectuat din anii ‘80. Este nevoie de o altă rețea, pentru că aceasta ține de sănătatea și lucrul angajaților de la primărie”, a declarat pentru «Observatorul de Nord», Vladimir Căldare, specialist în relații cu publicul.

Reparația a fost inițiată la decizia primarului și Consiliului orășenesc Soroca. Costul lucrărilor constituie 479 758 lei, banii fiind alocați din bugetul local.

dsc_0270

dsc_0285

Atenție! în cazul în care aveți cale spre Primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.