La 11:00 urmărește LIVE: Dezbateri pe teme economice cu candidații electorali

Dezbateri pe teme economice cu candidații electorali vor avea loc în această dimineață, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, în incinta Camerei de Comerț și Industrie, filiala Bălți. Transmisiunea live a dezbaterilor electorale, organizată în parteneriat cu ziarul „SP” din Bălți, o puteți urmări pe siteul observatorul.md, precum și pe esp.md.

Pe lângă candidații la funcția de șef al statului, la dezbaterile moderate de jurnalista Liliana Barbăroșie, vor participa și oamenii de afaceri din regiune, care vor putea pune întrebări celor care aspiră la fotoliul de președinte al Republica Moldova.

Dezbaterile sunt organizate de către Agenda Națională de Business, care întrunește circa 40 de asociații ale antreprenorilor din Republica Moldova. Acestea sunt organizate în mai multe regiuni ale țării. Ultima a avut loc pe 19 octombrie, la Edineț.

Revenim cu detalii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.