Evitaţi “zebrele negre”

0
17

Pe strada Independenţei din oraşul Soroca au apărut câteva “zebre negre”. Trecerile pentru pietoni au fost vopsite cu negru ca să nu mai fie folosite de pietoni.

Primarul oraşului Soroca, Victor Său, ne-a declarat că acestea au fost eliminate la solicitarea poliţiei rutiere. “Am petrecut o şedinţă comună împreună cu colaboratorii poliţiei rutiere și am primit anumite indicaţii de la ei. Apoi am mers de la începutul oraşului şi până la cetate. Ne-au arătat trecerile care erau în plus sau care trebuiau schimbate. Trecerile pentru pietoni care au rămas valabile le-am vopsit încă o dată cu alb, iar pe celelalte le-am vopsit cu negru ca să nu se încurce pietonii şi şoferii”.

Menţionăm că anterior marcarea a fost efectuată conform proiectului elaborat după reparaţia drumului, dar a fost criticată de societatea civilă. În special pentru faptul că trecerile pentru pietoni au fost proiectate anapoda, fiind plasate chiar la staţiile pentru transportul public, astfel creând situaţii periculoase în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.