Accident fatal la Visoca

În după-masa zilei de joi, 13 octombrie, a avut loc un accident rutier în preajma bisericii din satul Visoca. Automobilul de model VAZ-21099 s-a tamponat de o fântână de pe marginea carosabilului.

Conducătorul auto, un localnic în vârstă de 48 de ani, a părăsit locul accidentului, iar în automobil a fost găsit cadavrul consăteanului său de 57 de ani, care a decedat în urma leziunilor primite. Din spusele sătenilor, şoferul era în stare de ebrietate, iar poliţia l-a găsit în scurt timp în gospodăria unei femei din sat. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi ajutorul medical necesar şi pentru a i se preleva probele sângelui ca să poată fi constatată starea de ebrietate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar poliţia informează că pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru ”Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, în stare de ebrietate”. Dacă se va dovedi vinovăţia bărbatului, acesta riscă închisoare de la 4 la 8 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Ion Brighidin

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.