Caravana discriminării a trecut prin Soroca

La 14 octombrie prin oraşul Soroca a trecut „Caravana Nediscriminării”, aceasta face parte dintr-o campanie de informare “pro” egalitate şi “anti” discriminare. Prima parte a evenimentului a constat într-o sesiune de informare pentru funcţionari publici şi angajaţi din domeniul educaţiei, administrației publice locale, poliţiei, asistenței sociale ș.a.

În calitate de experţi în domeniul nediscriminării au ţinut discursuri Arina Ţurcan şi Andrei Brighidin. Sesiunea de informare desfăşurată la Palatul de Cultură din oraş a fost urmată la Cortul Egalității, care a fost instalat în Piața Libertății. Trecătorilor li s-a vorbit la fel despre necesitatea asigurării egalităţii şi li s-au distribuit ca şi participanţilor la sesiune diverse materiale informaționale şi promoţionale cum ar fi fluturaşe, broșuri, tricouri, calendare, stickuri USB cu informaţii utile şi spoturi, etc.

Citiţi articolul integral în următoarea ediţie a ziarului „Observatorul de Nord”.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.