Un nou director la Colegiul de Arte “Nicolae Botgros”

Colegiul de Arte “Nicolae Botgros” din orașul Soroca are un nou conducător. Este vorba de Emil Guțu, profesor de acordeon la catedra Instrumente populare.

“Eu vreau să continui lucrurile frumoase făcute la colegiu de colectivul profesoral și fosta conducătoare Tamara Grițenco, ne-a declarat proaspătul director. Voi face totul pentru ca acest colegiu să fie recunoscut pe plan național, dar, poate, și internațional, prin implementarea unor proiecte cu instituții de învățământ similare din România și Ucraina. Vreau să pun accentul pe calitatea studiilor, atât în ceea ce ține de predare, cât și pe specialiștii care vor absolvi colegiul”. Emil Guțu este absolvent al acestei instituții de învățământ și predă aici de 11 ani. Acesta a concurat pentru postul de conducător cu profesorul Mihai Zeamă.

De menționat că Tamara Grițenco a condus Colegiul de Arte din anul 2003.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.