Ziua Pedagogului, serbată cu modestie și recunoștință la Soroca (GALERIE FOTO)

0
45

Astăzi a avut loc festivitatea dedicată Zilei Pedagogului la Palatul de Cultură din orașul Soroca. În cadrul evenimentului, directori de școală și profesori din raionul Soroca au primit diplome pentru merite deosebite în domeniul pedagogiei. De asemenea, felicitați au fost și primari din raionul Soroca pentru menținerea spiritului comunitar în sate și comune.

Ghenadie Donos, șeful Direcției Generale de Învățământ din raionul Soroca a precizat că sala arhiplină este un semn bun și un prilej de a mulțumi și felicita cadrele didactice cu această ocazie. “Este o sărbătoare deosebită în acest an. Ceea ce facem noi este temelia societății, a viitorului acestei țări. Școala și educația sunt pilonii neamului nostru”, a reiterat în discursul său, domnul Donos.

La rândul său, Președintele raionului Soroca, Mihai Mîțu, a adresat cuvinte de laudă și mulțumire profesorilor din raion. “Vin în fața Dvs pentru a vă aduce respectul, onorurile și recunoștința pe care o meritați prin modul în care vă trăiți viața și în care munciți. Vă suntem datori, noi, părinții, prin faptul că semănați atât educația, cât și instruirea necesară, pentru a ne vedea copiii ulterior oameni în viață. Cea mai bună notă pe care o dau copiii noștri muncii depuse de Dvs este faptul că ei valorează părinții și casa părintească, la fel de mult precum școala și profesorii”.

Vă reamintim că la 5 octombrie este marcată Ziua internațională a lucrătorului în învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.