Profesorii Colegiului ”M. Eminescu” — semănători de lumină

Şcoala reprezintă un generator al progresului. Societatea se dezvoltă datorită contribuției pedagogilor, aportului acestora la educarea tinerilor, cultivarea principiilor umanismului și democrației, a valorilor general-umane. Anume de eficiența muncii pedagogilor depinde calea spre progres, spre o societate mai bună. E o muncă grea, responsabilă, dar și frumoasă.

Colegiul ”M. Eminescu” este lăcașul în care este valorificat efortul pedagogului în formarea spirituală a tinerei generații, în care pedagogii își manifestă capacitatea de a face lumină, a înălța sufletele firave spre cunoașterea Lumii, Frumosului, Adevărului, Binelui.

În fiecare miez de toamnă, de Ziua Pedagogului, plouă cu multe cuvinte frumoase și recunoștință în adresa fiecărui profesor din această instituţie. Dumneavoastră sunteți cei care știți să creșteți aripi copiilor, să-i ajutați să se înalțe în zbor, ca mai apoi să-i lăsați să zboare singuri, cu forță și demnitate. Prin muncă asiduă, prin responsabilitate și profesionalism pregătiți viitorul nostru, al societății.

În această zi frumoasă de octombrie, cu deosebite sentimente de afecțiune și respect, îmi exprim stima și recunoștința pentru toți pedagogii care activează în Colegiul ”Mihai Eminescu” din Soroca, apreciind înalt eforturile depuse în munca nobilă. Nu cred că există cuvinte sau acțiuni în măsură să aprecieze pe deplin meritul ce-l aveți în menținerea și promovarea valorilor neamului nostru, precum nu există cuvinte și acțiuni care ar exprima recunoștința pentru munca Dumneavoastră.

Eugenia Volniţchi,
părinte a două studente, anul I si III, ”Asistenţa socială”

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.