Încă o DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ pentru OdN!

Observatorul de Nord a fost menţionat cu DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ pentru eforturi deosebite în promovarea principiului egalităţii de gen în materialele jurnalistice, egalităţii de şanse a femeilor şi bărbaţilor, contribuţie la eliminarea stereotipurilor de gen în mass-media. Diploma a fost oferită în cadrul programului ONU „Femeile în politică”, realizat de Asociaţia Presei Independente, implementat de Entitatea Naţiunior Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor (UN Women) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Fundaţia Este-Europeană şi Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, finanţat de Guvernul Suediei.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.