Clubul Yoga din Soroca, la prima aniversare (VIDEO)

Duminică, 18 septembrie, Clubul de Fitness şi Yoga „TIBET” din Soroca, condus de Natalia Pestreacova, a marcat prima aniversare — un an de la fondarea clubului.

Cu acest prilej, discipolii doamnei Pestreacova, yoghişti din Soroca, dar şi din alte localităţi din ţară au avut o întâlnire mai specială în cadrul clubului. Afară de antrenamentele tradiţionale, s-a desfăşurat şi un moment festiv, în care antrenoarea şi conducătoarea clubului a înmânat diplome celor mai sârguincioşi discipoli care practică Yoga.

Înmânarea diplomelor cu prilejul aniversării

La rândul lor, participanţii au menţionat că aceste practici le oferă o formă fizică şi morală foarte bună şi îi ajută să trăiască în armonie cu sine înșişi şi cu lumea înconjurătoare.

Natalia Pestreacova despre Yoga

Clubul Yoga este frecventat de 20 soroceni cu vârste cuprinse între 14 şi 76 de ani.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.