METEO: Cod Galben de înghețuri la suprafața solului

0
12

Toamna își intră în drepturi. Serviciul Hidrometeorologic de Stat ne anunță că, în perioada 21-24 septembrie, în orele dimineții la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade С.

În perioada 19-21 septembrie se prevede vreme cu caracter instabil. Astfel, vor cădea ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, iar la 20 septembrie sunt așteptate averse puternice (25-35 l/m2 / 12 ore). Vântul nord-vestic va prezenta intensificări în rafale de până la 15-20 m/s. Temperatura maximă a aerului va scădea până la 13.. 18 grade C.

Mâine, 20 septembrie, în partea de nord a țării, temperatura maximă va ajunge la +11.. +14 grade Celsius, iar cea minimă va oscila între +8.. +11 grade. În partea de centru se așteaptă temperaturi maxime de până la +15 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la +9.. +12 grade. În partea de sud se vor înregistra +16 grade, iar noaptea +10.. +13 grade.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile pe parcursul nopții temeratura va scădea, ajungând până la +4..+7 grade Celsius, în partea de nord, în timp ce în partea de centru temperatura va oscila între +5..+8 grade, iar la sudul țării +6..+9 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.