Află în ce zi, intrarea la Cetatea Soroca va fi GRATIS!

Intrarea în Cetatea Soroca va fi liberă, pe parcursul zilei de duminică, 18 septembrie 2016. Astfel, taxa de intrare urmează a fi anulată în ziua respectivă.

Această posibilitate vine în contextul marcării Zilei Cooperării Europene (EC Day) care va fi sărbătorită de toate Programele de Cooperare Teritorială Europeană, prin organizarea de diferite acțiuni locale.

Cetatea Soroca a fost restaurată cu suportul financiar al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Comun ENPI CBC România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Informații detaliate și actualizate cu privire la evenimentele locale găsiți pe paginile oficiale: www.ro-ua-md.net și www.ecday.eu.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.