Sunteți așteptați „La cuptorul cu plăcinte”

La Şolcani va avea loc duminică, 18 septembrie, începând cu ora 10.00, cea de-a II-a ediţie a Festivalului-concurs Regional de Tradiţii şi Obiceiuri Populare “La cuptorul cu plăcinte”.

În program: parada portului popular, expoziţia meşterilor populari, degustare la gura cuptorului, evoluarea colectivelor artistice din raion, republică şi de peste hotare, Orchestra de muzică populară a Secţiei cultură şi turism Făleşti, în recital Mihai Ciobanu.

„Cuptorul nostru e pregătit pentru festival! Iși așteaptă plăcintele și oaspeții!”, scrie autoarea fotografiei postată pe o rețea de socializare

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.