Festivalul Medieval în IMAGINI/ VIDEO

Lupte cu săbii, trageri cu arcul și de o adevărată atmosferă medievală au avut parte toți cei care au vizitat în zilele de 27 și 28 august Cetatea Soroca, unde a avut loc Fes­ti­va­lul Medi­e­val „Al cin­ci­lea turn”.

Pe lângă parada costumelor de epocă, vizitatorii au urmărit competiții între cavaleri și dueluri, parade și alte jocuri interesante, care au distrat pe cinste spectatorii și participanții.

La eveniment au fost prezenți invitați din mai multe țări. „În acest an avem onoarea să fim printre organizatorii acestui festival, susținut de către Primăria și Consiliul raional Soroca. Am reușit să avem alături în calitate de invitați persoane din Ucraina, Kiev, Belgorod-Dnestrovsk, Polonia. Suntem plăcut surprinși că anume în aceste zile importante din punct de vedere istoric pentru Republica Moldova se desfășoară acest festival, în Cetatea Soroca” a spus pentru Observatorul de Nord, Denis Pogrebnoi, conducătorul clubului “Bastion” din Chișinău.

În continuare, vă propunem să savurați o galerie cu fotografii de la eveniment:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.