Percheziții cu „surprize” la penitenciarul nr.6

Recent, la penitenciarul nr.6 din Soroca s-au desfășurat percheziții, în comun cu colaboratorii Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

Potrivit unui comunicat emis de instituția de detenție, în urma acestora au fost depistate și ridicate un șir de obiecte care sunt interzise de Codul de executare și Statutul executării pedepsei de către condamnați. Astfel, au fost ridicate telefoane mobile, încărcătoare, acumulatoare, căști pentru telefon mobil, modem wi-fi, cabluri USB și altele.

Aceste măsuri sunt petrecute permanent de colaboratorii penitenciarului, întru curmarea săvârșirii crimelor și altor acțiuni ilegale de către deținuți, atât în penitenciar cât și în societate.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.