Consilierii se întrunesc în ședință

0
21

În această săptămână, consilierii se întrunesc în ședință. Observatorul de Nord va relata online despre deciziile luate de către aleșii locali, precum și despre cum a decurs aceasta.

În cadrul ședinței Consiliului orășenesc, consilierii urmează să decidă asupra alegerii unui viceprimar pentru probleme sociale, educaţie, cultură şi tineret, precum și alegerea unui viceprimar pentru economie, buget şi finanţe. De asemenea, vor fi discutate mai multe chestiuni legate de buget, și anume, corelarea bugetului primăriei Soroca cu Legea bugetului de stat pentru anul 2016, rectificarea bugetului Primăriei orașului Soroca pentru anul 2016.

Alte subiecte incluse pe ordinea de zi țin de alocarea surselor financiare din prevalarea veniturilor pentru Asociaţia Nevăzătorilor din Soroca, inițiativa de a instala o piatră comemorativă pentru marcarea prezenţei poloneze în oraşul Soroca, dar și edificarea unui monument al victimelor represiunilor politice.

Totodată, consilierii urmează să aprobe programul de transport local în oraşul Soroca.

Ședința ordinară a Consiliului raional Soroca se va desfășura mâine, 16 august, iar mai multe detalii despre lista proiectelor de decizii propuse spre examinare aflați AICI. Consilierii orășenești se vor reuni în ședință miercuri, 17 august, iar lista integrală a subiectelor propuse pe ordinea de zi le puteți vizualiza AICI.

Revenim cu detalii.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.