În memoriam: GRIGORE ZĂNOAGĂ

Marţi am aflat cu mare tristeţe despre decesul subit şi prematur al celui care a fost GRIGORE ZĂNOAGĂ, personalitate marcantă a culturii sorocene, fost director al Colegiului de Arte din Soroca, şeful Direcţiei raionale cultură Şoldăneşti, iniţiatorul Festivalului „Fanfara Argintie”, fost colaborator netitular şi un bun prieten al redacţiei ziarului „Observatorul de Nord”. A plecat dintre noi un mare organizator al vieţii culturale şi un specialist de marcă. A plecat prea devreme, lăsând în derulare un şir de proiecte, despre care ne vorbea cu deosebită ardoare cu fiecare ocazie… Trecerea lui Grigore Zănoagă în nefiinţă este o grea pierdere pentru noi, acei carel-am cunoscut şi i-am apreciat osteneala. Am pierdut un prieten şi de-acum încolo ne va lipsi firea lui optimistă şi plină de vervă, ne va lipsi Omul şi Artistul, care mereu a putut să adune în jurul lui atâta lume şi să-i molipsească pe toţi cu idei năstruşnice la prima vedere, dar perfect realizabile în realitate.

Exprimăm cele mai sincere condoleanţe şi cuvinte de sprijin şi alinare doamnei Valentina, fiicei Ludmila, fiilor Ruslan şi Radu, nepoţilor, tuturor rudelor şi apropiaţilor.

Dormi în pace şi linişte, dragă prieten şi coleg GRIGORE ZĂNOAGĂ. Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în paza Lui.

Colectivul ziarului „Observatorul de Nord”

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.