Observatorul de Nord participă la un concurs în domeniul jurnalismului

0
15

Observatorul de Nord se află printre cele nouă instituții media candidate pentru concursul Premiul Național de etică și deontologie profesională jurnalistică pentru anul 2016. Votarea are loc pe platforma online www.mediaforum.md, iar Observatorul de Nord este al șaselea la număr (potrivit ordinii alfabetice).

Concursul se află la cea de a doua ediție, iar votul vă puteți exprima până la 15 noiembrie 2016.

Punctele pe care le puteți acorda unui candidat sunt de la 1 la 10. De pe un singur cont în rețelele de socializare se pot acorda cel mult 10 puncte pe săptămână pentru cel mult 4 instituții mass-media candidate, după algoritmul 4 – 3 – 2 – 1.

Premiul național de etică și deontologie profesională jurnalistică este un concurs destinat tuturor instituțiilor mass-media din Republica Moldova și este acordat anual de către Consiliul de Presă din Republica Moldova, în baza unei monitorizări pe parcursul anului și în rezultatul validării de către Consiliul de Presă a punctajului obținut de participanți.

Prin organizarea acestei acțiuni, Consiliul de Presă urmăreşte scopul promovării principiilor etice și deontologice profesionale și recunoașterea meritelor instituțiilor mass-media în acest domeniu.

Adresare către cititorii și utilizatorii site-ului nostru:

Vă rugăm să accesați AICI și să votați instituția media, care în opinia Dvs., merită acest premiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.