(UPDATE) Ajutați-ne să identificăm o persoană!

0
24

UPDATE/ Tânăra care a fost găsită ieri și transportată la Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Soroca a fost identificată de către angajații centrului, care au depus efort în acest sens. (Vezi detalii AICI)

Observatorul de Nord solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica o persoană, care se află la moment sub supravegherea angajaților de la Centrul de sănătate mintală Soroca.

Este vorba de o tânără, care are în jur de 20 ani, comunică în limba rusă și care se prezintă ca fiind Marina Severean. Fata răspunde foarte vag la întrebările adresate de specialiști. Ea nu își amintește cum a ajuns în locul unde se află în prezent, precum și alte detalii despre locul de trai sau familia sa.

Tânăra a fost transportată de către serviciul asistență medicală de urgență la Centrul de sănătate mintală. Personalul a informat Inspectoratul de Poliție Soroca, care a luat cunoștință de cauză și a luat măsurile de rigoare.

“Noi căutăm unde este domiciliată. Continuăm căutările până nu vom avea un rezultat clar. Nu cunoaștem nimic despre ea”, afirmă Ghenadie Vieru, coordonator al Centrul de Sănătate mintală Soroca.

Din informațiile pe care le deținem, fata ar fi fost găsită în partea din deal a orașului Soroca.

În cazul în care recunoașteți persoana din imagine, vă rugăm să ne anunțați la următorul număr de telefon: 902 sau 0230 23602.

Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.