Strada Vasile Stroescu în reparație

0
49

Strada Vasile Stroescu urmează a fi reparată din bani alocați din bugetul local. Lucrările de reparație au început la 20 iulie. Pe această porțiune de drum se preconizează a fi folosite 650 tone de asfalt.

Primăria Soroca a lansat un mesaj, prin care informează despre faptul că, inițial s-ar fi planificat reparația unei porțiuni mai mari de drum, însă cheltuielile sunt prea mari, iar fondul rutier nu dispune de bani pentru aceasta. „Cu părere de rău nu avem parte de mijloace financiare din fondul rutier, chiar dacă sorocenii contribuie la formarea acestui fond achitând impozitele rutiere. Această sursă ar permite reparația unui sector mai vast al acestei străzi”, se menționează în mesaj.

Pe strada dată circulă mai multe rute ale microbuzelor care activează în serviciul public. Șoferii, dar și locuitorii orașului, și-au exprimat de mai multe ori nemulțumirea față de starea acesteia.

Reaminitim că, din bugetul pentru anul curent au fost alocați bani pentru reparația străzilor și trotuarelor din orașul Soroca. Primarul localității, Victor Său, a declarat anterior pentru Observatorul de Nord că, reabilitarea străzilor va continua până la epuizarea resurselor financiare destinate acestui scop.

Lucrări de reparație pe strada Vasile Stroiescu
Lucrări de reparație pe strada Vasile Stroiescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.