„Lehamitea moldovenească” într-o POZĂ

0
15

Recent s-a încheiat reparația pe o porțiune de trotuar de pe str. Alexandru cel Bun, intersecție cu str. Mihai Eminescu, însă reacțiile cetățenilor nu au întârziat să apară.

Una din problemele sesizate: “Am fost ieri la o alimentară la intersecția de lângă parcul „Mihai Eminescu”. Acolo, după vreun an, atât cât a stat în reparație trotuarul, în sfârșit l-au asfaltat (ce-i drept, tot nu până la capăt, că cică nu le-a ajuns bani încă pentru 2 m), dar cred că nu sunt bani. Dar mă uit la ciotca uscată de o sută de ani, și mă întreb: CHIAR NU S-A PUTUT SCOATE și DACĂ ESTE VREUN ȘEF DE ȘANTIER CARE PRIMEȘTE LUCRĂRILE? DAR CINEVA PRIMEȘTE ÎNTREBĂRI DESPRE CALITATEA LUCRĂRILOR? Tot mai mult și mai mult mă obosește „a lehamitea moldovenească” și lipsa verificărilor”, scrie un sorocean pe o rețea de socializare.

Observatorul de Nord a luat legătura cu firma responsabilă de repararea trotuarului, însă directorul acesteia, a răspuns la telefon la primul apel și a amânat discuția. Contactat a doua oară, acesta nu a mai dat curs apelului nostru.

Solicitați de mai multe ori pentru un comentariu au fost primarul și viceprimarul localității, care nu au răspuns la apel și nu au lansat deocamdată nici un comentariu privind situația dată.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.