Gest de caritate de la Poliția soroceană

Polițiștii din Soroca se implică în acțiuni de caritate, și, potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Ludmila Sochircă, acestea nu se vor opri aici.

Astăzi, angajaţii secţiei Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Soroca, în comun cu angajaţii INP Regimentul Nord Soroca-Floreşti, au făcut un act de caritate unei mame solitare din orașul Soroca, care crește doi copii minori.

Femeia duce lipsuri din punct de vedere financiar. Astfel, reprezentanții forțelor de ordine i-au sărit în ajutor, donînd acestei familii produse alimentare și de igienă. Femeia a rămas plăcut surprinsă de acest gest.

IP Soroca a mai făcut asemenea donații înaintea sărbătorilor pascale pentru 5 familii cu mulți copii din raionul Soroca, cu o situație materială precară.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

3 comments

Bravo dar politistii trebuie sa se ocupe de alte activitati ce nu sunt ONG in oras dar in Soroca poti vedeea de toate nu demult am vazut politisti maturind strazi DOMNILOR acesti indivizi sunt aparatorii nostri si trebuie respectati si platiti bine da nu sa umble cu torbe si maturi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.