Alexandru Cimbriciuc și-a dat demisia

0
25

Viceministrul Apărării, Alexandru Cimbriciuc, și-a dat demisia. Acesta a anunțat despre decizia sa pe o rețea de socializare.

„Ajungi la un moment când înțelegi că nu se mai poate. L-au atacat pe feciorul meu cu scopul de a mă descredita și mă atacă pe mine cu scopul de a discredita, probabil, instituția pe care o reprezint. Nu am făcut abuz de putere și nu am intimidat nici un jurnalist, ba mai mult. Am fost deschis pentru colaborare ori de câte ori s-a solicitat acest lucru. Îmi dau demisia din funcția de viceministru al apărării și o fac cu demnitate și conștiința curată. Am luat această decizie pentru că nu vreau ca un conflict minor și oarecum personal să afecteze activitatea instituției pe care am reprezentat-o și la care țin. Le mulțumesc colegilor și domnului Ministru pentru susținere și pentru încrederea pe care au avut-o în mine. A fost o onoare să fac parte din această echipă. Mult succes în continuare stimați colegi, stimați militari ai Armatei Naționale!”, scrie Alexandru Cimbriciuc pe pagina sa de Facebook.

Decizia a fost luată după ce Observatorul de Nord a scris două materiale despre gheretele din orașul Soroca, inclusiv din preajma cetății, una aparținînd fiului fostului viceministru al Apărării, Alexandru Cimbriciuc. După publicarea articolelor, a doua zi, la 13 iulie, ghereta cu pricina a fost evacuată de proprietar de la cetate şi amplasată chiar în faţa redacției. Astăzi ghereta a fost mutată în faţa Primăriei orașului Soroca. De asemenea, vizat a fost și jurnalistul de la Observatorul de Nord, Vadim Șterbate, care a fost contactat de Comandantul Centrului Militar Soroca, la indicațiile dnului Alexandru Cimbriciuc, pentru a se prezenta la această instituţie cu un set de documente pentru a fi „luat la evidenţă militară„.

Mai multe despre acest caz, citiți AICI.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.