Condiții mai bune la Spitalul raional Soroca

1
94

Recent a avut loc deschiderea oficială a secției de internare renovate a IMSP Spitalul raional Soroca “A. Prisacari”.

Secția de internare a fost dotată cu tehnică performantă și sisteme sanitare noi. Lucrările de renovare au fost îndeplinite datorită implementării unui proiect de modernizare a instituțiilor medicale, cu suportul autorității publice locale. Pe lângă îmbunătățirea condițiilor de muncă, a fost schimbată și locația secției într-o altă aripă a edificiului. Cu această ocazie, a avut loc sfințirea secției. La eveniment au participat medici, directorul Spitalului raional Soroca, președintele și vicepreședintele raionului, preoți și reprezentanți ai mass-media locale.

Alexandrov Nicolae este pacient al secției de internare. Potrivit acestuia, la momentul actual, condițiile din această secție diferă considerabil față de starea precedentă. Pacientul se arată mulțumit atât de aspectul estetic al încăperilor, cât și de funcționalitatea acestora. De asemenea, domnul Nicolae și-a exprimat speranța că și celelalte secții ale spitalului vor fi reparate.

Valeriu Petrovici, director interimar al IMSP Spitalul raional Soroca “A. Prisacari”, a ținut să mulțumească celor care au contribuit la realizarea și implementarea proiectului de renovare. Printre cei menționați se enumeră finanțatorii proiectului, juriștii, serviciile gospodărești, dar și compania de construcții care a făcut reparațiile. Acesta a îndemnat personalul medical, dar și pacienții, să păstreze condițiile create.

Mihai Mîțu, în calitate de președinte al raionului, dar și de fost director al Spitalului raional, și-a exprimat bucuria față de renovarea secției respective. Potrivit oficialului, condițiile în care activează personalul medical reprezintă un factor important al unei munci reușite. Președintele a accentuat că, pe lângă crearea unor condiții mai favorabile de muncă, prin renovarea secției de internare, dar și a altor secții ale spitalului, personalul medical trebuie să dea dovadă de responsabilitate, profesionalism și dedicație în exercitarea meseriei sale.

Grigore Cojocaru, stagiar, anul I, FJȘC, USM

 

1 COMENTARIU

  1. Acest spital a fost renovat dar mizeriile si anume sefutul care este un needucat nici macar nu-si pune uniforma cind imbla pe coridoare ,Nu se respecta nici ecusoanele , se rastesc la bolnavi DRAGI EUROPENI nu le mai dati bani ca acestia isi bat jok de oameni azi am fost in aceasta sectie si adevarul ce am vazut acolo este o rusine . Acest petrovici ca mi-i si greata sa-i scriu numele si-a permis sa se rasteasca la tatal meu , m-a numit pe mine cu cuvinte descalificative ,nici un medic nu are ecuson .panel informativ gol , este o pierder de timp sa te duci acolo o sa te curate de bani si sa vedeti ce fete pun parca ai venit la ei in spital privat .Vai voi lucrati la stat si sunteti niste angajati care se hranesc din pacienti ………Dragi Soroceni daca ati fost victime in acest priton de medari scriti va rog plingere la mine pe pagina SINCER acest seftut trebuie fugarit dracului nu stiu cum voi da eu in acest spital nu risc sa merg pina n-o sa scoata nesimtirea de acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.