CONCERT CARITABIL: 10 000 lei pentru Vlad Ceban

0
18

Ieri la Soroca a avut loc un concert în care au evoluat mai muţi artişti autohtoni. Concertele organizate de Centrul Filantropic „Steaua de Cristal” au un caracter caritabil, iar o parte din banii obţinuţi din vânzarea bieletelor sunt donaţi persoanelor care se pomenesc în situaţii dificile. În oraşul Soroca, spectacolul l-a avut ca protagonist pe Vlad Ceban, racoviţeanul de 12 ani, diagnosticat cu cancer, pentru care Observatorul de Nord desfăşoară o campanie de colectare de bani pentru tratament.

Inspiraţi  de această istorie, organizatorii spectacolului ni s-au alăturat. O parte din banii adunaţi şi anume 10 000 de lei, din vânzarea biletelor la spectacol au fost donaţi familiei Ceban, pentru tratamentul lui Vlad. Astfel publicul spectator au avut parte de un spectacol extraordinar şi totodată au contribuit la campania umanitară în favoarea copilului.

În scenă au evoluat mai mulţi artişti din ţară: Aurel Moldoveanu, Gheorghe Ţopa, Victoria Lungu, Ionel Istrati, Diana Josu-Branişte şi Gabriel Nebunu. Ei au adus cele mai frumoase melodii, spun spectatorii şi le-au dăruit sorocenilor impresii de neuitat.

Ana Bejan: „A fost un concert extraordinar, un spectacol de suflet, cu multe emoţii. Artiştii au fost profund impresionaţi de istoria lui Vlăduţ. Băiatul, care studiază la Gimnaziului din Voloviţa, a fost susţinut de autorităţile locale, profesori, elevi şi părinţi din această localitate, ei au venit într-un număr foarte mare la spectacol” a menţionat doamna Bejan, care a contribuit la organizarea spectacolului la Soroca.

Potrivit participanţilor, foarte multă lume a dat curs acestei acţiuni în dorinţa de a-l susţine pe Vlad, venind la concert în mod organizat din mai multe localităţi ale raionului.

O amintire frumoasă despre spectacol şi o părere bună despre acţiunea de caritate păstrează şi Mihai Zeamă: „Este o acţiune foarte binevenită şi un spectacol foarte frumos. Artiştii au oferit pe scenă tot ce au putut, tot sufletul, cele mai bune piese. Am savurat din plin”.

Din cuvintele spectatorilor familia Ceban, prezentă în sală, a fost invitată pe scenă, unde în prezenţa tuturor le-a fost transmisă suma de 10 mii lei. „Le mulţumesc din tot sufletul organizatorilor concertului şi fiecărui om în parte pentru această contribuţie, care ne este de mare ajutor. Sperăm ca împreună să reuşim să-l ajutăm pe fiul nostru, Vlad, să treacă peste această năpastă” a menţionat, profund emoţionat, Ghenadie Ceban, tatăl copilului.

Vlad Ceban este un băiat de 12 ani din satul Racovăţ, diagnosticat cu o formă severă de cancer osos Osteosarcoma ewing. Părinţii lui Vlad caută o instituţie medicală, inclusiv peste hotarele ţării, care s-ar apuca să-l trateze. Soţii Ceban au fost informaţi că pentru tratament vor avea nevoie de circa 100 mii de euro, o sumă peste posibilităţile lor.

Observatorul de Nord îndeamnă toţi cititorii care pot — să facă un gest caritabil. Noi suntem mulţi, să-i dăm o şansă lui Vlad!!!

Pentru donaţii în LEI:

Fincombank S.A.fil.nr 13 SOROCA

BENEFICIAR IBAN.MD82FT225991300120269498

Beneficiar. Ceban Ghenadie Nicolae

Codul personal.0981808324090

Pentru donaţii în EURO:

BANCA BENEFICIARA .BC Victoriabank SA

Adresa.MD2004 m. Chişinău, str. 31 August 1989 nr. 141

IDNO.1002600001338

Cod bancar. VICBMD2X

Beneficiar. RODICA CEBAN

Contul de card IBAN. MD82VI225931606271626428

Cod fiscal al beneficiarului. 0990707321716

Nr. mamei 069896559

colaj Ceban.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.