O locuitoare a orașului bate alarma către autorități

0
22

O locuitoare a orașului Soroca ne-a sesizat despre calitatea lucrărilor de reparație a drumului din preajma Spitalului raional Soroca.

Iată ce se menționează în mesajul său : „Alarmă autorităților din Soroca. Verificați calitatea construcției drumului din regiunea Spitalului raional. Începutul lucrărilor au fost efectuate cu nivele de prundiș, nisip cu pietre și cu prundiș alb, însă se continuă doar cu nivelul de prundiș alb și foarte subțire, iar cel de nisip cu pietre lipsește. Rugăm să interveniți, pentru ca să nu se facă lucrul în zădar. După o ploaie mai puternică pietrișul o să se îngroape complet în pămînt respectiv și banii tot se duc în pămînt”.

Solicitat de către Observatorul de Nord, viceprimarul orașului Soroca, Mihail Grabciuc, ne-a explicat că străzile în cauză se nivelează la moment doar cu prundiș. În anii precedenți a fost pus fundamentul, iar pe alocuri a fost necesar să fie pus prundiș de la Cosăuți. „În continuare se va merge pe varianta albă, inclusiv pe strada de lângă spital. Reparația drumului se face cu bani alocați din bugetul local și conform regulamentului”, a menționat Mihail Grabciuc.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.