(VIDEO) NU a respectat indicațiile semaforului!

0
17

Prin intermediul aplicației ADAUGĂ O ȘTIRE de pe site-ul odn.info.md, redacția Observatorul de Nord a recepționat un video transmis de către un utilizator, în care a fost filmat momentul în care o mașină de culoare albastră nu respectă semnalul semaforului și merge pe culoarea roșie. Incidentul a avut loc chiar lângă Societatea orbilor, pe str. Calea Bălțului, în dealul Sorocii.

Potrivit lui Gavril Ghilas, şeful Plutonului de Patrulare Nord Soroca-Floreşti, șoferul care nu respectă indicațiile semaforului riscă o amendă în mărime de 500-600 lei cu aplicarea a două puncte de penalizare. Codul Contravențional, art 240, alin.2, prevede „neglijarea de către conducătorul de vehicul a semnalului de interzicere al semaforului sau a gestului de interzicere al agentului de circulaţie se sancţionează cu amendă de la 25 la 30 de unităţi convenţionale cu aplicarea a 2 puncte de penalizare”.

Pentru Observatorul de Nord, Gavril Ghilas a declarat că Poliția de patrulare va lua cunoștință de cauză despre acest caz, iar făptașul va fi pedepsit conform legislației în vigoare.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Doina Alexei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.