OdN va transmite LIVE TEXT de la ședința Consiliului raional

0
21

Astăzi are loc ședința ordinară a Consiliului raional Soroca, la care va fi prezent reporterul de la Observatorul de Nord. Cele mai importante decizii pe care le vor lua aleșii locali pe parcursul ședinței, vor fi transmise live pe site-ul nostru.

Astfel, printre subiectele care vor fi puse în discuție în cadrul ședinței din 30 iunie, sunt: cu privire la numirea în funcție a directorului Instituției Publice Tabăra de Odihnă pentru Copii ”La Dumbravă”; cu privire la tarifele pentru serviciile de organizare a odihne copiilor prestate de Instituția Publică Tabăra de Odihnă pentru Copii ”La Dumbravă”; acordarea statului de școală care nu  poate fi închisă IP Ginaziul ”Gheorghe Nastas” din s. Hristici, IP Gimnaziul Dărcăuți din s.Dărcăuți și IP Gimnaziul Regina Maria din s. Regina Maria;  cu privire la modificarea deciziei nr.34/6 din 07 aprilie 2011 ”Cu privire la angajarea unui grant din sursele Băncii Europene de Investiții, pentru realizarea Programului de dezvoltare a servilor de aprovizionare cu apă potabilă”; atribuirea numelui ”Vasile Ceban” Muzeului de Istorie și Etnografie din satul Cosăuți; modificarea bugetului raional pentru anul 2016.

Revenim cu detalii.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.