Valeriu Maxim – cel mai bun la BAC!

0
64

Cele mai bune rezultate la examenele de BAC din acest an, analizând informaţiile preliminare de la cele două Centre de Bacalaureat din Soroca, le-a obţinut liceanul Valeriu Maxim de la liceul “Constantin Stere”. Chiar dacă în ultimii ani BAC-ul s-a transformat mai degrabă în sperietoare decât într-un examen de testare a cunoştinţelor, Valeriu a studiat şi a susţinut bacalaureatul cu brio.

“Sunt recunoscător tuturor profesorilor care m-au învăţat, chiar şi primei învăţătoare Stela Bulat, care a pus un fundament în formarea mea, dirigintei Silvia Lipovanciuc, profesorilor de la disciplinele la care am dat bacalaureatul: Maria Pârliţan, profesoară de limbă română, Diana Cebotari, profesoară de limbă franceză şi în special profesoarelor de matematică şi chimie –Valentina Ceban şi Lidia Golub, ele au depus foarte mult efort inclusiv şi la consultaţii”.

APROPO

Primele date ale Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare arată că rata de promovare la bacalaureat pe republică pentru promoția anului de studii 2015-2016 este de 66,62%. Deocamdată însă nu se cunoaşte rata de promovare pentru elevii din raionul Soroca, fiindcă nu a fost finalizată prelucrarea datelor. Se ştie însă că în total au fost obţinute 246 de note negative. Totodată au fost depuse peste 300 de contestaţii pentru reevaluarea notelor, aşa că situaţia s-ar putea parţial schimba.

BAC

Citiţi articolul integral în ziarul de vineri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.