“Fii stăpân pe siguranța ta!”

0
35

Cei circa 300 de copii care îşi petrec vacanţa în tabăra „La Dumbravă” au primit oaspeţi zilele acestea. În cadrul Campaniei de informare pentru copii “Fii stăpân pe siguranța ta!”, inspectorii Biroului Siguranţă Copii din cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca (IPS), în comun cu inspectorii de patrulare Regimentul Nord Soroca-Floreşti, au desfășurat lecții informativ-educaționale la tabăra de odihnă din s. Voloviţa, informează IPS.

În cadrul acestei activităţi, copiii au fost familiarizaţi cu drepturile copilului, le-au fost oferite recomandări cu privire la comportamentul în societate, la domiciliu, pericolul abandonului de domiciliu, precum şi a taberei de odihnă în care se află la moment, siguranţa personală şi a bunurilor materiale, siguranţa la traficul rutier, incendii, electrocutări, siguranţa în mediul on-line şi riscurile la care pot fi expuşi în timpul scăldatului la piscine sau bazine acvatice, mai notează sursa.

De asemenea, în cadrul Campaniei,,Fii stăpân pe siguranţa ta”, desfăşurată în perioada iunie-august, le-au fost repartizate pliante informative. La finele activității, copiilor li s-a demonstrat un automobil de serviciu al Inspectoratului Naţional de Patrulare. Aceştia au adresat întrebări poliţiştilor despre munca lor şi au studiat maşina poliţiei, fapt care i-a bucurat mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.