Doi tineri din Hristici au încercat să treacă ilegal Prutul

0
40

Doi tineri, cu vârsta de 19 și 24 de ani, din satul Hristici, raionul Soroca, au încercat noaptea trecută să treacă clandestin frontiera, cu scopul de a ajunge în una din ţările europene.

Planul acestora a fost zădărnicit de către angajații Poliției de Frontieră, care au reținut tinerii în timp ce se îndreptau în direcţia Valeni – Siviţa, la doar 30 metri depărtare de râul Prut.

Din lipsa actelor ce le-ar fi permis legitimarea la faţa locului, persoanele au fost conduse la sediul Sectorului pentru identificare.

Prin urmare, tinerii au recunoscut faptul că intenţionau să ajungă în una din ţările UE, pentru a avea condiţii mai bune de trai, dar și pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Tinerii și-au justificat acțiunile, prin faptul că, nu doreau ca rudele și consătenii, cu care aveau niște neînțelegeri, să cunoască despre locul aflării lor.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Doina Alexei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.