“Bravo-Star” a revenit cu premii din Nessebar

Este deja o tradiţie ca tinerii soroceni să participe an de an la festivalul “Soare –Bucurie – Frumuseţe” din Nessebar, localitate de pe litoralul Bulgariei.

Anul acesta în perioada 15-19 iunie au participat tinere talente din opt 8 ţări, printre care Georgia, Ucraina, Belarus şi Rusia. Republica Moldova a fost reprezentată de instrumentişti şi dansatori din diferite localităţi, inclusiv şi de junii interpreţi din Soroca.

Aflaţi mai multe detalii, din ediţia de vineri a ziarului “Observatorul de Nord”.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.