Un prânz și vorbe calde la internatul psihoneurologic din Bădiceni

0
76

Dragostea necondiționată vindecă și totodată, anume aceasta ne lipsește cel mai mult în viața de zi cu zi. Un exemplu de fapte izvorâte din dragostea de aproapele s-a dat la 23 iunie, la internatul psihoneurologic din satul Bădiceni, raionul Soroca.

Câţiva slujitori din cadrul Vicariatului de Soroca, având binecuvântarea Preasfinţitului Ioan, Episcop de Soroca, Vicarul Mitropoliei Chişinăului şi a întregii Moldove, au efectuat o vizită la internat și au petrecut o parte din timpul lor alături de oamenii care sunt adăpostiți în această instituție.

Pe lângă vorbe calde și prietenoase, ei au avut parte de un prânz, precum și de alte daruri din partea oaspeților.

Din pozele de mai jos poate fi citită ușor fericirea și mulțumirea de pe chipul lor.

Îmreună cu reprezentanţii internatului, s-a convenit ca clerul Vicariatului de Soroca, să viziteze periodic aceşti oameni defavorizaţi şi să întreprindă acţiuni de caritate.

La internatul psihoneurologic din satul Bădiceni sunt adăpostite şi tratate 435 de persoane cu diverse dizabilităţi psihoneurologice.

internat psihoneurologic badiceni 4.jpg

internat psihoneurologic badiceni 2.jpg

internat psihoneurologic badiceni 1.jpg

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul Observatorul de Nord sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Doina Alexei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.