Încă 1200 de euro pentru tratamentul lui Vlad

0
19

Campania de colectare de fonduri pentru tratametul lui Vlad Ceban continuă, oamenii se implică.

Recent, mai mulţi concetăţeni, care se află peste horatele ţării, au făcut donaţii. Astfel, în utima săptămână au fost donaţi 1200 de euro, dintre care 700 euro i-au transmis prietenii şi amicii lui Ghenadie şi Rodica Ceban din Portugalia, unde soţii au muncit o perioadă.

Mulţumim mult tuturor celor care nu ne-au uitat şi  ne susţin în această perioadă grea din viaţa noastră, fie financiar, fie cu încurajări şi sfaturi preţioase” a ţinut să transmit mama copilului.

Acum Vlad se află la Institutul Oncologic din capitală, unde urmează un curs de chimioterapie. Potrivit Rodicăi Ceban, această şedinţă băiatul de 14 ani a suportat-o mai greu. Totuşi părinţii nu-şi pierd speranţa că fiul lor se va face bine. Pentru aceasta însă, copilul de 12 ani, diagnosticat cu o formă severă de cancer osos Osteosarcoma ewing, are nevoie de un tratament costisitor, estimat la circa 100 mii euro.  Famiia Ceban speră să adune aceşti bani din vânzarea afacerii lor şi a unor bunuri şi cu ajutorul oamenilor de bună credinţă.

Observatorul de Nord desfăşoară CAMPANIA DE COLECTARE DE FONDURI pentru VLAD CEBAN şi îndeamnă toţi cititorii care pot – să facă un gest caritabil. Noi suntem mulţi,  să-i dăm o şansă lui Vlad!!!

Fincombank S.A. fil. nr 13 SOROCA
BENEFICIAR
IBAN.MD82FT225991300120269498
Beneficiar. Ceban Ghenadie Nicolae
Codul personal.0981808324090
Nr. mamei 069896559

Vlad Ceban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.